Hudpleie

01.

Kjemisk Peeling

Primaluce  Exfo&White

I Bioline Jatò®-systemet og de to klinisk testede protokollene gir umiddelbare og synlige resultater fra den aller første behandlingen.


EXFOLIATING AND BRIGHTENING PROTOCOL
Med en betydelig reduksjon av rynkedybden og en forbedring av hudens lysstyrke.


OPPLYSNINGS- OG MØTTEPROTOKOLL
Med redusert synlighet av mørke flekker.


Pris  990 kr

02.

Klassisk ansiktsbehandling AQUA+


For alle hudtyper BIOLINE AQUA+ INTENSE MOISTURIZER. Intensiv fuktighetsgivende ,bidrar til å opprettholde optimalt fuktighetsnivå. Gir umiddelbar myk hud. Inneholder 3D Hyaluronsyre, Hyaluronsyre med lav molekylvekt, hvit te-ekstrakt, honning, pathenol, betaine & «gradual water release patch». Behandling består av rens , peeling , ansiktsmassasje , serum mask og krem.


Tid 60 min / Pris 890 krDyprens PURA+


Dypt rengjørende ansiktsbehandling av huden med damp og utkleming (hvis nødvendig ), som gjøres for hånd for å få huden ren. PBIOLINE PURA+ NORMALIZING. Grønn leire for kombinert, uren og fet hud. Behandling har en normaliserende effekt og balanserer huden. Etterlater huden med glød og gir et rent resultat.


Tid 60 min / Pris 890 kr


Klassisk ansiktsbehandling REVITALIZING


BIOLINE VITA+ REVITALIZING . Nærende behandling med reparerende og revitaliserende egenskaper for tørr , grå og devitalisert hud. Reparerer hudens næringsnivå og elastisitet. Behandling består av rens , peeling , ansiktsmassasje , serum mask og krem.


Tid 60 min / Pris 890 kr


Klassisk ansiktsbehandling INTENSE RELIEF


BIOLINE DOLCE+ INTENSE RELIEF. Fuktighetsgivende og beskyttende for tynn og sensitiv hud. Reduserer rødhet og etterlater huden frisk samtidig som den gir glød. Behandling består av rens , peeling , ansiktsmassasje , serum mask og krem.


Tid 60 min / Pris 890 kr

Er du klar for en metamorfose? 

03.

Microneedeling 

Mesoterapi 


 • Hva er microneedle mesoterapi? 

Dette er en behandling med hovedmål om å vekke kroppens naturlige produksjon av kollagen, og revitalisere huden. Microneedle mesoterapi går ut på delikat mekanisk mikro penetrering av huden, som fører til forbedret tilførsel av konsentrerte ingredienser til huden. 


Behandlingens effekter kan bli sett etter første behandling! Du kan forvente:

 • reduksjon i rynker, og forebygging av nye rynker/aldersflekker
 • forbedring i hudens fukt og tekstur
 • forbedring i hudens farge og pigmentflekker
 • minking av arr
 • forbedring i strukturen i ansiktet
 • langvarig fuktighet i huden

Hos oss i Touch Of Beauty Bergen kan du bestemme mellom microneedle mesoterapi i ansiktet, nakken eller brystet. Behandlingen kan utføres individuelt, eller i en pakke av 3 behandlinger.


Kur Pakken med 3 behandlinger

gir deg 15% rabatt!


Pris pr.1 behandling 1590 kr 

04.

Delux Anti age ansiktsbehandling 

Anti-age behandling . Som navnet tilsier er dette en behandling hvor huden skjemmes bort med våre luksuriøse, vitaminrike preparater.


Spesialbehandling for moden, solskadet eller ”sliten” hud som trenger en boost.


Behandlingen forebygger linjer og rynker samtidig som vi tilfører rikelig med fuktigheten i huden.


Behandling består av rens , peeling , serum mask og ansiktsmassasje

05.

Hydra Facial 


HydraaFacial er den eneste hydra-dermabrasion behandling som bruker patentert teknologi for å rense, trekke ut og hydrere. En unik og effektiv dyprens med vakuum som renser, eksfolierer og fjerner urenheter samtidig som den tilfører vitaminer, mineraler, antioksidanter og hyaluronsyre.


HydraFacial gir umiddelbare og langvarige

resultater som du kan se og føle.
Vi får frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.


Behandlingen fjerner hudormer og urenheter fra porene med smertefri vakuum-utsug i tillegg tilføres det fuktighet med essensielle næringstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.


HydraFacial kan gjøres som en klassisk hudbehandling, men også som en tilpasset behandling for anti-aging eller jevnere hudtone.


Hvor mange behandlinger trenger jeg for å se resultater?


De fleste føler at huden får et skikkelig kick, med en friskhet og renhetsfølelse etter bare en behandling. For de med mer spesifikke hudproblemer, som tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet/akne hud, anbefales en serie på 3-4 behandlinger, med 7-10 dagers mellomrom. Etter den første behandlingsserien anbefales vedlikeholdsbehandling med HydraFacial en gang i måneden.


Hvordan oppleves behandlingen?


En HydraFacial behandling oppleves som behagelig og avslappende.

En svak rødhet kan oppstå underveis, men går bort etter ca. 1-2 timer.HydraFacial kan hjelpe deg med:


 • Fine linjer og rynker
 • Fasthet og elastisitet
 • Tilstoppede porer og fet hud
 • Solskader
 • Jevnere hudtone
 • Sunn hud
 • Glød


HydraFacial Express 30 min / pris 690 kr


HydraFacial klassisk 60 min / pris 890 kr 


HydraFacial Delux 90 min / pris 1290 kr

06.

HC3 SKINSHOOTER  er en nåleløs mesoterapi som bruker naturlige fenomener som elektro-osmose og mesoporasjon i cellemembranen til epidermale celler, åpner opp vannkanalen gjennom som stoffet blir tvunget til.Etter å ha brukt Skinshooter kan du se følgende effekter, uansett hvilken cocktail du bruker:

• reduksjon av rødhet

• lysing av pigmentendringer, fregner

• reduksjon av hudkontaminering

• hydrering, oksygenering,

forbedring av mikrocirkulasjon i huden

• forbedring av hudens elastisitet og tetthet

• løse ansikstmuskler

• reduserer blåmerker under øyeneTid 50 min / Pris 890 kr HC3 Skinshooter

41697266-1941429429251802-1967144022849880064-n-5492bd8
65002957_1259169444264490_4289245527683366912_n

07.

Anti age ansiktsbehandling RF FaceLift

Behandling består av rens - peeling - serum og dyp oppvarming med RF . RF Facelift - radiofrekvens emitter blir trykket inn mot huden. Disse radiobølger kommer forbi de ytre hudlagene og levere varmeenergi til muskler og vev under. Varmen bidrar til å stramme disse lagene og stimulerer til økt produksjon av kollagen. Det samlede resultat strammer opp de ytre lag av huden og reduserer rynker effektivt.


Pris 890 kr

 

08.

Microneedling BB Glow

Tenk deg å bli fortalt at det var en måte å få en feilfri, naturlig glødende hudfarge uten å måtte bruke sminke og foundation hver morgen? Med den nye BB Glow Facial kan du oppnå akkurat det. Alle vil vite hemmeligheten din!


Hva er BB Glow Facial?


BB Glow-behandlingen er den nyeste og raskest voksende behandlingen i Europa og Asia. Nå dukker den opp i USA. Denne behandlingen er en 100 % naturlig, semi-permanent foundation for huden din. Den vil jevne ut ufullkommenheter og misfarging, slik at huden din ser ut som om du bruker lett ansiktssminke av høyeste kvalitet.BB Glow-serumet er et vitenskapelig bevist og testet hudpleieprodukt som dekker ansiktsfeil, inkludert hyperpigmentering, rødhet, mørke ringer og store porer. Premium BB Glow ampulleserum med blekende og hudforyngende egenskaper vil bidra til å lindre store hudproblemer uten å overstimulere huden. Fargekomponenten i BB-glødeformelen lyser opp huden og gir den et mykt, glansfullt utseende med ingredienser som niacinamid og peptider. Dette vil gi deg en naturlig utseende, vanntett base som IKKE vil gni av!


Fordelene med BB Glow Ansiktsbehandling :

 • Øyeblikkelig glødende og strålende hudfarge
 • Hydrert hud
 • Reduksjon av fine linjer og rynker
 • Reduksjon av mørke ringer under øynene
 • Reduksjon av hudormer og porer
 • Infusjon av antioksidanter, vitaminer og antialdringsingredienser
 • Jevner ut flekker og misfarging
 • Reduserer melanininnholdet i huden før og etter UV-eksponering
 • Dekker rødhet (rosacea) og ødelagte kapillærer


BB Glow Facial Steps

Dyprens: En tilpasset rengjøringsmiddel vil bli valgt basert på din hudtype for å fjerne

overflaterester og olje
Eksfoliering: Eksfolierende gel påføres for å forsiktig rense porene og fjerne døde hudceller for å hjelpe til med absorpsjonen av BB Glow-serumet
Nøytralisering: Toner brukes til å gjenopprette hudens optimale pH, redusere rødhet og fukte huden
Booster-serum: Det tilpassede booster-serumet er håndtilpasset dine hudbehov og påføres med mikronål for å øke effekten av BB Glow-ansiktsbehandlingen
BB Glow Serum: BB Glow serum er valgt i henhold til ønsket nyanse og vil bli infundert med mikro-needling-teknologi
Bio-Silk Mask: En fuktighetsmaske påføres over BB Glow-serumet for å sikre at det ikke tørker ut samtidig som det gir fuktighetsgivende og beroligende fordeler til huden din


Hvem er gode kandidater til BB Glow ansiktsbehandlingen?
Gode ​​kandidater inkluderer personer med matt og ujevn hudtekstur, fregner, hyperpigmentering, aknearr, aldersflekker, solflekker, tidlig aldring og slapp hud og mye mer! Hvis du umiddelbart ønsker å fjerne blokkeringen og minimere porene, hydrere huden, redusere og forbedre arrdannelse og redusere betennelse, kan BB Glow ansiktsbehandling være den rette behandlingen for deg.


Hvor mange behandlingsøkter trenger jeg?
Selv om resultater kan sees på 1 til 2 økter, anbefaler vi 3. For å maksimere resultatene anbefales 3 til 4 økter en gang hver 2. til 4. uke. Etter at de anbefalte øktene er fullført, kan resultatene vare i opptil 6 måneder eller lenger med riktig vedlikehold.


BB Glow Facial Post Care
Det er lite eller ingen nedetid etter behandling. Imidlertid bør klienter unngå varme bad, badstuer og all anstrengende trening. Soleksponering bør unngås de første par dagene etter behandlingen. Ikke bruk sterke såper eller skrubber eller bruk sminke innen 24 timer. Det er også nødvendig å bruke SPF daglig etter behandling.


Motsetninger
BB Glow Facial bør unngås av de som:


 • Er gravid og/eller ammer
 • Har hudkreft, hudsykdom, aktive infeksjoner eller åpne sår
 • Tar Accutane
 • Har allergi mot ingrediensene som brukes
 • Har fått påført injiserbare fillers innen 2 uker etter mottatt behandling
 • Er på blodfortynnende
 • Før behandling vil du bli bedt om å slutte å bruke Retin A, Retinol og Vitamin A i 3 til 5 dager, da disse produktene kan irritere de dype lagene i huden din.


Pris 1590 kr

(Kur 3 behandlinger - 15%)